Europa Conference League

Καρτάλ: «Μπορούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό - Θεωρώ πως θα περάσουμε στην Τουρκία»

Όσα ανέφερε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαϊλ Καρτάλ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 3-2 του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την άποψη πως η Φενέρμπαχτσε θα μπορούσε να είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εξέφρασε ο Ισμαϊλ Καρτάλ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Τούρκων ανέφερε παράλληλα πως στη ρεβάνς δεν υπάρχει φαβορί, ενώ τόνισε πως θεωρεί ότι οι παίκτες του θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα σκορ πρόκρισης ή και τη νίκη. Δεχθήκαμε το 3ο γκολ που ήταν δικό μας λάθος. Πήραμε ρίσκα, κάναμε αλλαγές και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 3-3 ή και το 4-3. Ήταν καλό που αντιδράσαμε και από το 3-0 ήρθε το 3-2. Θα περάσουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και παθιασμένους φιλάθλους. Έχουμε και εμείς μία μεγάλη κοινότητα φιλάθλων. Μετά το 3-0 κατέληξε να νικήσει ο Ολυμπιακός. Όταν ρωτήθηκα πριν το ματς είπα πώς δεν υπάρχει φαβορί. Θα πω ξανά το ίδιο. Είμαι χαρούμενος που μειώσαμε σε 3-2 και θεωρώ πώς θα περάσουμε στη ρεβάνς
», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ισμαϊλ Καρτάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x